'T PANDJE SCHOTEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 't Pandje Schoten. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 22:07 Was allemaal ok; lekker en warm behalve dat ze mijn extra portie frieten vergeten waren.
18 sep 2022 om 22:54 Het eten was koud en de bezorging stond lang op ‘komt zo aan’. Ik ga altijd graag ter plekke eten, maar bestellen doe ik hier nooit meer.
9 sep 2022 om 22:22 Het eten was veel te laat rond 20 uur 15 wou ik mijn eten en tegen 50 voor was het geleverd
5 sep 2022 om 14:28 Als ik geen sterren kon geven zou ik het doen, 2 uur moeten wachten op barslecht eten!!!! Kleine porties, onbeleefde mensen!!!! Ben tot daar moeten rijden om te horen waar men eten was omdat ze hun tzlefoon niet oppakte. En er zat bijna niemand..
6 jul 2022 om 23:32 Echt slecht Koude pita koude frieten terwijl ik er Aardappel in de schil gevraagd had Mini loempia’s waren niet krokant
4 jul 2022 om 22:37 Soms duurt het gewoon te lang man !!!
4 jul 2022 om 1:04 Lekker maar heel weinig. Maxi pita, met extra broodje en saus, maar was niet nodig wegens enorm kleine portie. Vraag me af hoe klein een gewone pita dan wel niet moet zijn...
30 jun 2022 om 20:17 Lekker vers maar heel weinig vlees en frietjes voor wat je betaald extra broodje zat er ook niet bij
11 jun 2022 om 21:30 Heel lekkere kapsalons.
6 jun 2022 om 19:37 Nooit bestelling gekregen!!!!!
30 mei 2022 om 7:47 eten in orde, correcte levering, waren lookbroodjes van de kinderen vergeten maar na telefoontje snel gebracht
25 mei 2022 om 21:43 Niet te eten, eerste en laatste keer, pita was ranzig en moest ze nog zelf maken. Drank besteld en ook niet gekregen. Was gewoon niet te vreten. Zeker geen aanrader.